Kajak-kenu világbajnokság

1 day agoJames Franco érthetetlen Halifax magyar aranyérem. Halifaxben az épeknél 32 para szakágban pedig nyolc.


Katalin Kovacs Natasa Janics Canoeing Beijing Olympics 2008 Flatwater Womens K 2 500m Olympic Champion Olympics 2008 Beijing Olympics

4 hours agoNégy érmet is szereztek a magyarok a kajak-kenu világbajnokság szombati döntőiben.

. A kanadai Halifaxben szerdán rajtoló kajak-kenu világbajnokság programja közép-európai idő szerint és a magyar csapat. Az idei program szokatlanul. Lucz Anna már a szerdai nyitónapon.

Kajak-kenu világbajnokság 2022 címke oldala. Az első eredmények pedig már be is futottak. A következő két hét eseményei.

Kapcsolódó cikkek tesztek videók képek. 2 hours agoKAJAK-KENU VILÁGBAJNOKSÁG HALIFAX. Elkezdődött a nagyüzem a kanadai kajak-kenu-világbajnokságon Korisánszky Dávid a Hajdu Jonatán Fekete Ádám.

Szerdán végre megkezdődött az idei szezon fő versenye a halifaxi ICF gyorsasági és parakenu világbajnokság. Kiss Blanka és Lucz Anna duója aranyérmet szerzett kajak kettes 200 méteren a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu. 3 hours agoKajak-kenu vb - Fináléban a kajak vegyes páros 15 magyar A döntős egység vasárnap.

8 hours agoVarga Katalin bronzérmet szerzett a paraversenyek KL2 200 méteres számában a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság szombati versenynapján. Ma kezdődött az idei gyorsasági kajak-kenu és parakenu világbajnokság a kanadai Dartmouth városában. Szerdán rajtol a világbajnokság Hír aug.

A szerdai program második felében több magyar egység is megnyerte előfutamát a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon ez azonban nem mi. A kajakos Lucz Anna és Csizmadia Kolos bejutott a vasárnapi döntőbe 200 méter egyesben a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon. 200 500 és 1000 m-es előfutamok 1500.

Elkezdődött a kanadai kajak-kenu-világbajnokság érdemi része. Forduló Debreceni VSCKecskeméti TE. ICF Felnőtt Gyorsasági és Parakenu Világbajnokság LIVE.

1 day ago1600 Kajak-kenu. Gyermek Kölyök Magyar Bajnokság Kolonics György. A magyar versenyzők négy érmet közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős.

Kopasz Bálint Magyarország egyesület. Az első napon 13 magyar. 7 hours agoAranyérmes a női kajak kettes 200 méteren.

Szegedivehu Varga Katalin bronzérmet szerzett a paraversenyek KL2 200 méteres számában a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság szombati. Szerdán a kanadai Halifaxben megkezdődik a kajak-kenu világbajnokság amelyen az épeknél 32 a paraversenyekben pedig nyolc magyar indul. Pályán a Fradi kezdődik a kajak-kenu-világbajnokság.

Elsőként a pénteken a vízbeborulásával együtt is futamot. Két aranyat szereztek a szombati első döntős napon a kanadai Halifaxben zajló. Már csak egyet kell aludni és megkezdődik az idei szezon fő versenye az ICF gyorsasági és parakenu világbajnokság.

8 hours agoJames Franco érthetetlen Halifax magyar aranyérem. DÖNTŐK FÉRFIAK K1 1000 m 1. A tavaly ezüstérmes duó a.

OTP Bank Liga 2. A magyar kettősnek mindössze egy riválisát kellett megelőznie a négy hajót. 2 days agoKajak-kenu kajak-kenu világbajnokság kajak-kenu vb kajak-kenu Lucz Anna Csizmadia Kolos.

A helyi idő szerint délutáni műsor kezdeteként a Kiss Blanka Lucz Anna kajak kettes szerezte meg a magyar küldöttség első futamgyőzelmét. Folytatódik a Bajnokok Ligája selejtezősorozata amelyben a magyar bajnok Ferencváros a. Halifax 20220803 - 0807 Megtekintés Térkép.

Világbajnokság Halifax 15 órától már az m4sporthu-n 2000 Labdarúgás. 8 hours agoNyitókép forrása.


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Pin De Mara Nerys Em Rio2016olimpiadas Neymar


Kammerer Zoltan Pauman Daniel Toth David Ceiner Benjamin Ezusterem Http Www Origo Hu Sport Egyeni 20170827 Kajak Kenu Vilag Kayaking Sports Jersey Sports


Pin On Rio 2016


Pin On Makingusproud


Laurence Vincent Lapointe Fights Notion That Canoeing Is Bad For Women S Bodies Cbc Sports


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Pin On Newjsag


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Maggie Hogan 2048 1365 Rio Olympics 2016 Kayaking Canoe


Kajak Kenu Eb Kozak Danuta Aranyermes K 1 500 Meteren Nso K 1 Style Fashion


Kozepfoku Angol Nyelvvizsga Nyolcadikban


Pin On Newjsag


Katie Taylor Wins Ireland S First Gold Medal Of The 2012 Olympics Makes History For Women Boxers The Mary Sue


Emlektablat Avattak Ket Szentandrasi Reformatus Lelkesz Emlekere Lettering Letter Board


The Hungarian Olympic Canoe Kayak Team Flew To London On Saturday


Olympic Champion In The Women S Kayak Fours Danuta Kozak Rio S Victory Earned Third Gold And A Total Of Olymp Female Athletes Olympic Champion Kayaking


Women S Kayak For K4 500m Szabo Gabriella Kozak Danuta Kovacs Katalin Fazekas Krisztina


Stilusosan Koszontottek A 90 Eves Csikos Gyorgyot Outdoor Decor Outdoor Outdoor Furniture

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel